VAPAAOTTELUN SUOMENMESTARUUS!!

Vapaaottelun SM-kisat käytiin Keravalla 15.-16. elokuuta ja MMA Joensuusta kisoihin osallistui Niko Aikonen miesten sarjaan – 77.1kg.

Aikonen pääsi arpaonnella suoraan toiselle kierrokselle ja toisella kierroksella hän kohtasi mma Imatran Tony Kianderin. Ottelussa Niko näytti väkevää pystyottelua ja vastustaja ei pystynyt tämän seurauksena satuttamaan Nikoa. Niko voitti ottelun kaikin tuomari äänin.

Välierässä Niko kohtasi mma team 300 Oskari Stenholmin. Ottelussa Niko käänti pystypaini tilanteet edukseen useampaan kertaan. Toisessa erässä Niko taas sai kaadettua vastustajan mattoon ja takoi vastustajaa vihaisilla lyönneillä. Tämän johdosta tuomari astui väliin ja keskeytti ottelun ja Niko julistettiin voittajaksi teknisellä tyrmäyksellä toisessa erässä.

Finaalissa vastaan asettui kotikehässään Ahjo training centteriä edustava Max Sairanen. Ensimmäisestä erästä lähtien Niko otti ottelun haltuun väkevällä pystyottelulla ja vastustaja joutui jatkuvasti ottamaan takaaskelia. Toisessa erässä Niko pääsi satuttamaan vastustajaa kovilla lyönneillä ja potkuilla. Toisen erän jälkeen vastustaja ei enää kyennyt jatkamaan ottelua ja Niko Aikonen kruunattiin vuoden 2020 suomen mestariksi!!

MMA JOENSUU ONNITTELEE AIKOSTA HUIKEASTA SUORITUKSESTA!

2020-08-23T11:22:59+03:00