Kajaani open BJJ- kilpailut 21.1.2017

MMA Joensuu saavutti 21.1.20107 menestystä Kajaani open BJJ- kilpailuista. Lauri Rossinen, Ville Matikainen ja Niko Aikonen kaikki saavuttivat mitallisijoja.

Lauri Rossinen voitti oman sarjansa kaikki ottelut ja sai kultaa. Ensimmäisen matsin Lauri voitti anacondakuristuksella ja toisen kauluskuristuksella. Finaalimatsi seurakaveri Ville Matikaisen kanssa päättyi Laurin pistevoittoon. Ville paini samassa sarjassa Laurin kanssa ja voitti finaalia lukuun ottamatta kaikki ottelunsa. Ville voitti ensimmäisen matsinsa triangelikuristuksella ja toisen suoralla käsilukolla.

MMA Joensuun Niko Aikonen voitti sarjansa kaikki ottelut ja sai kultaa. Niko voitti ensimmäisen matsin anacondakuristuksella ja finaalin äärimmäisen tiukan matsin yhdellä edulla.

Suvi Åhlgrén ja Noora Åhlgrén ottelivat ensimmäiset bjj-kilpailunsa Kajaanissa. Suvi johti matsia pisteillä ensimmäiset minuutit, mutta vastustajan tarkka ja tehokas sidecontrolli ja kneeonbelly toi pistevoiton. Noora otteli kaksi matsia, joista ensimmäinen päättyi armbaariin ja toinen vastustajan pistevoittoon. Kilpailemisesta jäi myönteiset kokemukset ja katse on jo seuraavissa kilpailuissa.

Jere Suomalainen otteli myös ensimmäisen bjj-kilpailunsa. Ottelu oli äärimmäisen tiukka koko matsin ajan. Jerellä oli nilkkalukko kiinni pariin kertaan, mutta vastustaja vei pistevoiton.

MMA Joensuu onnittelee mitallisteja!

kisat kajaanissa

 

2017-03-13T21:49:54+02:00