Juuan thainyrkkeily- ja nyrkkeilykilpailut 29.4.2017

Juuan urheilijat ja MMA Joensuu järjestivät yhteistyössä thainyrkkeilyn ja nyrkkeilyn salikilpailut Juuassa 29.4.2017. Kisoissa oteltiin 11 thainyrkkeily- ja neljä nyrkkeilyottelua. Tapahtumassa oli myös mukana kansainvälistä väriä, kun kaksi ottelijaa saapui Venäjältä ottelemaan kisoihin.

MMA Joensuulta oli kisoissa mukana iso joukkue, kun peräti yhdeksän ottelijaa otti osaa kisoihin. MMA Joensuun thainyrkkeilijöistä voitot nappasi Tiu Arunchai Phantha, Lotta Honkanen, Väinö Ahonen, Sanna Paakkunainen ja Niina Myller. Jesse Kettunen ja Susa Vuori hävisivät ottelunsa ja saivat arvokasta kisakokemusta.

Nyrkkeilyottelussa MMA Joensuun Roni Lång sekä Roosa Rokkonen ottelivat myös voitokkaasti.

Kilpailut olivat suurin salikilpailutapahtuma, jonka MMA Joensuu on historiansa aikana järjestänyt. MMA Joensuu kiittää ottelijoita, valmentajia, järjestäjiä sekä katsojia hienosta tapahtumasta.

Vasemmalta takaa alkaen Roni Lång, Tuure Mutanen, Sanna Paakkunainen, Mikko Soikkeli, Markus Lampinen, Miska Rautiainen, Roosa Rokkonen, Mirva Martikainen. Eturivissä vasemmalta alkaen Lotta Honkanen, Tiu Arunchai Phantha, Niina Myller, Nikolai Poutanen ja Väinö Ahonen. Kuvasta puuttuu Susa Vuori ja Jesse Kettunen.

2017-05-21T20:14:13+03:00