Eetu Nevalainen voittoon Max Muaythai organisaatiossa

MMA Joensuun thainyrkkeilijä Eetu Nevalainen (20v) otteli 25.11.2018 hurjan ammattilaisottelun Max muaythai nimisessä promootiossa Pattayalla, Thaimaassa. Nevalainen kohtasi sarjassa -68kg Thaimaalaisen Yodkunsuek Muengseeman. Ottelun suunniteltu kesto oli 3x3min.

Ensimmäisen erän Thaimaalainen vei selvästi ja sai myös aikaan haavan kyynärpäälyönnillä Nevalaisen päälakeen. Toiseen erään Nevalainen löi toista vaihetta silmään ja alkoi kirimään Thaimaalaisen johtoa kiinni. Nevalaisen lyönnit ja kyynärpäät alkoivat osua ja pikku hiljaa ottelu alkoi kääntyä Suomalaisen eduksi. Hurja ottelu päättyi lopulta tuomariäänin Nevalaiselle. Molemmat ottelijat palkittiin myös kovasta taistelusta ylimääräisellä ottelubonuksella.  Nevalainen on otellut nyt viisi ottelua Thaimaassa voittaen kaikki. Nevalaisen on tarkoitus palata treenimatkaltaan Suomeen kesällä 2019.

Ottelu sai myös kansainvälistä huomiota, kun ottelu striimattiin ympäri maailmaa Max muaythai organisaation toimesta. Kyseisessä organisaatiossa on otellut Suomalaisia mm. Antero Hynynen, Riku Mikkonen ja Aki Kytöaho.

Ottelun pääset näkemään tästä:
https://www.youtube.com/watch?v=xBy2nIrKwms

2018-11-28T21:14:49+02:00