Antero Hynysen ja Prasong Pai Jongsungrenin thainyrkkeilyleiri 22.10 – 23.10

MMA Joensuu järjesti 22.10 – 23.10 Antero Hynysen ja Prasong Pai Jongsungrenin thainyrkkeilyleirin Joensuussa.

Leirille osallistui 40 thainyrkkeilystä innostunutta harrastajaa Joensuusta, Kiteeltä sekä Outokummusta. Leiri toimi samalla koko Pohjois-Karjalan thainyrkkeilytoiminnan kehittämisleirinä.

Leirin teema rakentui paljon otteluasennon hallinnan ympärille, johon pienin askelin lisättiin vaativuutta lisää. Leirillä käsiteltiin kaikkia thainyrkkeilyn osa-alueita, jonka kantava teema oli hyvä asento, tasapaino ja liikkeen hallinta.

Antero kertoi myös tekniikoiden näyttämisen lomassa tarinoita miten on tekniikoita hyödyntänyt omalla urallaan ja loi sitä kautta mielenkiintoa ja merkitystä tekniikoiden toimivuudelle.

Leirin aikana leiriläisten tekemisestä ja kommenteista olikin aistittavissa uusia oivalluksia ja oppimisen onnellisia hetkiä. Antero Hynynen pisti myös merkille hyvän tekemisen meininkin ja antoi myös leiriäisille kannustavaa palautetta hyvästä treeniasenteesta sekä innokkuudesta.

Moni leirille osallistuneista kysyikin, että ”Milloin järjestämme seuraavan leirin?”. Kysymykseen on vastattava, että seuraava leiri on jo ensi keväälle suunnitteilla

Lisää leiritunnelmia MMA Joensuun instagram tililtä:
https://www.instagram.com/mmajoensuu/

IMG_5135

 

2017-03-13T21:49:54+02:00