Ammattinyrkkeilyilta Juuassa 11.11

Tänään 11.11 oteltiin kansainvälinen ammattinyrkkeilyilta Juuassa. MMA Joensuun ottelijoita oli tällä kertaa olympiatyylin esiotteluissa mukana Tiu Arunchai Phantha, Onni Saastamoinen ja Roosa Rokkonen.

Ensimmäisen kehään hyppäsi MMA Joensuun Tiu (18v) ja hän kohtasi Iisalmen 16-vuotiaan Jasu Huttusen. Tiu hallitsi otteluaan kovilla koukuillaan heti alusta alkaen. 1.erässä laskettiin jo lukua Huttuselle ja 3.erän kova osuma ja luvunlasku päätti ottelun. Voittaja Tiu Aruchai Phantha kehätuomarin keskeytyksellä. Ottelu oli Tiun ensimmäinen nyrkkeilyottelu.

Toisena kehään hyppäsi MMA Joensuun Onni Saastamoinen ja hän kohtasi Helsingin Hardknocksin Yonatan Tesfomen. Saastamoinen liikkui hyvin ja keräsi osumia pääosin etukäden suorallaan. Tällä kertaa tuomarit näkivät kuitenkin ottelun voittajaksi Tesfomen hajaäänin 2-1.

Kolmantena kehään nousi MMA Joensuun Roosa Rokkonen ja hän kohtasi Iisalmen Veera Ruotsalaisen sarjassa -71kg. Rokkonen lähti painostamaan Ruotsalaista heti ensimmäisestä sekunnista alkaen ja ei mennytkään kauan, kun vastustajalle laskettiin lukua. Toisessa erässä Ruotsalainen lähti lyömään vastaan, kunnes Rokkonen pääsi omalle etäisyydelleen ja rummutti voiton kehätuomarin keskeytyksellä.

Illan pääottelussa Lotta Loikkanen ei antanut Bulgaarialaiselle vastustajalleen mahdollisuuksia. Ottelu päättyi kolmannessa erässä maksankärkeen osuneeseen iskuun.

Kuvat: @idaemiliale2017-11-11T21:51:21+02:00